Proiectul Handbal Club Ariesul Turda

Proiect derulat pe perioada 2019 - 2024

Stimate doamna/domn,

Doresc pe aceasta cale sa va multumesc pentru interesul acordat proiectului nostru si pentru timpul pe care al acordati citirii acestor randuri.

Clubul Sportiv Ariesul Turda a fost infiintat in anul 2019 in luna mai , avand ca si fondator si presedinte pe dl. Kiss Attila. Ca si idee de baza proiectul vine influentat de handbalul masculin din municipiul Turda promovat la nivel national de catre echipa Potaissa Turda si de catre nevoia de a deshide oportunitati si pentru fetele din municipiul Turda.

Scopul declarat al acestui proiect este de a forma in urmatorii ani un grup compact de handbal feminin cu care sa ajungem sa activam in liga nationala de senioare si care sa fie sustinuta din spate de echipe secundare impartite in compartimente de junioare.

Prezentarea proiectului nostru sportiv a avut loc in data de 07 Mai 2019 in prezenta intregii mas medie Turdene.

Conferinta de presa

Ulterior, in data de 11 Mai 2019 in sala de sport al comunei Mihai Viteazu am organizat preselectia celor 60 de jucatoare care formeaza din acel moment cele 3 echipe ale clubului.

Preselectii 1
Preselectii 2
Preselectii 3
Preselectii 4

Succesul acestei initiative credem noi ca este pe jumatate asigurat, tinand cont de numarul mare de fetite care s-au inscris in cele 3 echipe ale clubului, asta demonstrand cererea mare pentru sporturile de echipa din orasul nostru.

Echipa I

Celalalt component necesar atingerii scopului nostru consta in asigurarea unui mediu propice de gestiune a clubului, sustinut de un buget economic realist si coerent, adaptat progresiv nevoilor reale de moment si de viitor in clubul nostru.

Din acest motiv dorim sa mentionam ca bugetul clubului este structurat strict pe sponsorizarile societatilor comerciale si a anumitor persoane fizice inimoase fiind excluse posibilitatile de sponsorizare din partea administratiei locale.

Nu am putea pune in aplicare proiectul nostru fara oameni inimosi si iubitori ai acestui sport si aici trebuie sa amintim cei 2 antrenori ai clubului Dana Mitroi si Bogdan Brad, ambii cu experienta in educatia copiilor si in handbal si care sunt sustinuti de catre Adelina Adorian in calitate de director administrativ, Ioana Nistor juristul si purtatorul de cuvant al clubului, si de subsemnatul in calitate de presedinte.

Echipa tehnica

In incheiere as vrea sa incerc sa subliniez ca acest proiect are ca si scop primordial promovarea sportului si a performantei, ca dorim oferirea copiilor nostrii a unei vieti educate si care sa aiba la baza o activitate sportiva, sa progresam in acest sport si sa incercam din "nimic" sa devenim un club respectat si care sa confirme prin medalii si titluri in viitor.

Va asteptam langa noi sa construim viitorul!

Sponsori